21 Febbraio, 2020

Select your Top Menu from wp menus
Header ad

Как да спечелите от тотото с хороскп

Как да спечелите от тотото с хороскп

Спечелете с хороскопа си. Всеки знак на зодиака, сред многобройните характеристики, има и своите късметлии, благодарение също така и   на позицията на звездите. Влезте в хороскопа  си и вижте своите печеливши числа с които да играете.

И звездите носят късмет!

Хороскоп ОвенОвен: Имате цели, които възнамерявате да постигнете , и точно тези цели ви принуждават да бъдете по-решителни. Планетата Меркурий , ви помага да намерите винаги нови идеи и полезни решения, за да постигнете това, което искате. Намирате се в интересен за вас период, период в който е време за нови контакти. Всичко това, ви се струва нестабилно и опасно, но е точно обратното. Не подценявайте силата и способността си. Вие винаги можете  да намерите алтернатива, която ще ви помогне да постигнете резултати, дори и това да се случи по време на втората част от ” годината.

Вашите печеливши числа за тази седмица са:

17 – 26 – 27 – 30 – 36 – 44

Хороскоп-ТелецТелец:  Oт сантиментална гледна точка през месец  Април, планетата Венера във вашия знак представлява елемент от сила. В действителност, вие  се чувствате по-силен и по-сигурен и вашият чар и харизма със сигурност няма да останат незабелязани. Тези, които имат късмета да имат партньора си  на тяхна страна, в наши дни могат да се гордеят с  това. Най-добрите дни за вас през тази седмицата ще бъдат тези в Четвъртък и Петък,  и да не забравяме най-важното: Луната е на ваша страна.

Вашите печеливши числа за тази седмица са:

9 – 18 – 19 – 20 – 32 – 38

Хороскоп-Близнаци-22-Май-21-ЮниБлизнаци: Това са много интересни дни за тези, които искат да оставят трудностите и неудобствата в миналото. Тази седмица Луната е на ваша страна. Понеделник и Вторник са полезни дни за контакти и срещи. Не подценявайте състоянието на силата в работата си,бъдете по-уверени в себе си и ще видите, че ще имате добри резултати. Обърнете внимание на дните  Четвъртък и Петък, нещо ще ви безпокои, причинявайки ви и неудобства.

Вашите печеливши числа за тази седмица са:

5 – 8 – 22 – 32 – 35 – 36

9 – 19 – 26 – 27 – 35 – 38

Хороскоп-Рак-22-Юни-22-ЮлиРак: От 9-ти Април, планетата Венера навлиза във вашия зодиак и можете да разчитате на нея от бизнес гледна точка, но и от сантиментална гледна точка. Имате нужда от повече внимание от партньора си, но и вие трябва да положите доста усилия, за да можете да постигнете това, което искате.

Вашите печеливши числа тази седмица са:

9 – 18 – 26 – 27 – 35 – 44

Хороскоп-Лъв-23-Юли-23 АвгЛъв: Родените под този знак имат добри успехи в работата си и получават доста хвалби от страна на колегите си и шева си. Ако някой се опита да успорва вашите възможности, не се колебайте да реагирате. В любовта обаче тази седмица може да има напрежение, определено от факта, че партньорът ви, изисква по-голямо внимание от ваша страна. Вероятно сте били затрупани от работата през последния период, поставяйки чувствата си на заден план.

Вашите печеливши числа за тази седмица са

5 – 19 – 22 – 30 – 35 – 38

Хороскоп-ДеваДева: Вие сте сред любимите знаци на хороскопа за тази седмица, можете да разчитате на голяма енергия и сила, която ще ви позволи да получите повече. От сантиментална гледна точка обаче може да има напрежение. Вероятно сте прекалено взискателни, и затова нищо не може  да ви задоволи. Внимавайте за дните в Четвъртък и Петък, когато опозицията на Луната може да ви изиграе лоша шега и да ви направи особено противоречиви.

Вашите печеливши числа тази седмица са

9 – 18 – 20 – 26 – 27 – 35

Хороскоп-ВезниВезни: За родените под този знак,  все още има състояние на силно напрежение. Несигурността и нерешителноста, които ви характеризират в последните седмици, ви карат да се чувствате особено нервни и раздразнителни. Не е лесно да се възстанови стресът и умората. Опозицията на Меркурий и диспродиращият аспект на Марс правят още по-трудна втората част от седмицата. Може би се нуждаете от почивка или от някой, който да ви подейства позитивно и весело.

Вашите печеливши числа за тази седмица са

5 – 20 – 26 – 35 – 36 – 44

Хороскоп-Скорпион

Скорпион: Първите дни от тази седмица ще се окажат доста тежки. Опозицията на Венера ви кара да предприемете провокативно отношение към партньора ви. В някои случаи, обаче може да е по-лесно да говорите точно и ясно, възползвайки се  от дните в Четвъртък и Петък, когато отличителният аспект на Луната прави сравненията по-лесни.

Вашите печеливши числа за тази седмица са

9 – 18 – 22 – 26 – 30 – 38

Хороскоп-Стрелец

Стрелец: Тази седмица за вас ще е много специална. Родените под този знак, могат да разчитат на отличния аспект на Луната за дните в Понеделник, Вторник и Сряда. Преди всичко в работата ще бъде възможно да постигнете доста големи успехи. Това е един специален момент за чувствата и любовта, преди всичко за тези, които оттдавна са се оставили по течението на водата.

Вашите печеливши числа за тази седмица са

7 – 8 – 9 – 27 – 32 – 44

Хороскоп-КозирогКозирог: Месец Април за вас, ще бъде месецът за възстановяване. Според хороскопа за тази седмица , преди всичко от сантиментална гледна точка, е възможно да имате  леки спорове. В любовта се движим бавно. Избягвайте конфликтите, особено ако се чувствате несигурни и нерешителни.

Вашите печеливши числа за тази седмица са

20 – 26 – 27 – 30 – 35 – 38

Хороскоп-ВодолейВодолей: Започва една интересна седмица за вас,която ще бъде още по-специална  в дните  Понеделник, Вторник и Сряда. Ще получите повече възможности за успех на работното си място. Но както често се случва, вашите очаквания ще трябва да се справят с реалността, която не винаги отговаря на вашите цели.

Вашите печеливши числа за тази седмица са

5 – 17 – 18 – 19 – 20 – 32

Хороскоп-РибиРиби: Отличният аспект на Венера благоприятства особено двойките, които са преминали през труден момент в последния период. Някои от вас са излезнали  от доста голяма криза. През тази седмица ще имате интересни възможности за срещи със специални хора, особено в дните Четвъртък и Петък.

Вашите печеливши числа за тази седмица са

9 – 18 – 22 – 27 – 35 – 36

5 – 8 – 18 – 27 – 35 – 36